6 Nisan 2015 Pazartesi

Emirgan korusu ve çocuklar (oyun parkları)

OYUN PARKLARI

Emirgan korusundaki parklar özeldir. dışarıdaki parklardan üstün özellikleri vardır. aşağıda bazı parklardan görüntüler ve yerleri.
 

En Güzel oyun parkı

emirgan korusuna girdikten spnra sol taraftan 300 metre yürürseniz bu parka ulaşabilirsiniz. koruda 10'a yakın park vardır. basketbol sahası yanındaki park nerede diye sorarsanız güvenlik görevlileri sizlere yardımcı olacaklardır.
 









Çocuklarınız parkta oynarken sizlerde yakın masalarda piknik masası hazırlayabilirsiniz.



Kaydırak yada survivor



emirgan korusunun üst tarafında büyük otoparkı geçince bulacaksınız. 12 yaşından büyük çcuklar içindir. özellikle 6 yaş ve altı için tehlikelidir. benden söylemesi.


kaydırak yada survivör parkı






Çocuklarınız kumda oynasın


yukarıda büyük otoparka çıkmadan sağ tarafta aşağıda. ilk resimde beyaz köşkün altı...  ve duvardaki saksılar güzel bir ortam.
çocuklarınız kumda oynayabilir. sizde yakınındaki çardakda onları keyifle izleyin...




Tahta park yada örümcekli park

emirgan  korusuna giriş yaptıkdan sonra sağ tafta yukarıda. pembe köşkün yanı. örümcek park yada tahta park diyoruz buralara. ççocuklar en çok zıplamayı seviyor ve zıplama yeri bsadece bu parkta.



burası zıplama yeri ve çocujkların en eğlendiği oyuncak. burayı es geçmeyin.



5 yaş ve altı için sadece bu park...


çocuğunuz 3 ila 5 yaş arası ise adresiniz bu park. diğer parklar büyük çocuklar olduğu için çocuğunuz eğlenemeyecektir. burada kendi yaşıtı bir sürü arkadaş olacaktır.  rahatsız etmeyen büyük çocuklar bu parkı tercih etmeyeceklerdir. burası en tepede büyük otoparkın karşısındadır.



Teleferik

Teleferik en tepede çıkışa doğru sol taraftadır. kaydırağın alt tarafındadır. çocuğunuz burayı görmeden gitmesin. sizde çaktırmadan bu aleti denemek isteyeceksiniz ve deneyeceksiniz.

teleferik








3 yorum:

  1. yaratıcı . the second one seems like one of Aksapark products http://www.aksapark.com/tr/ ?

    YanıtlaSil
  2. çocuklar başımızın tacı ve onlar için yapılan bu hizmetler de son derece önemli ve yerinde çalışmalar. Bu çalışmalarından dolayı Koçak Park firmasına da teşekkürlerimizi borç biliriz. http://www.kocakpark.com

    YanıtlaSil