6 Nisan 2015 Pazartesi

Emirgan korusuna nasıl giderim


  Emirgan korusu, sarıyere bağlı emirgan semtindedir. sahil yolundan ve levent maslak yönünden aracınızla veya toplu taşıma araclarıyla gelebilirsiniz. istanbulun neresinden gelirseniz gelin sahil yolunu kesinlikle önermiyoruz. özellikle hafta sonları tatiliniz işkenceye dönüşmesi çok yüksek bir ihtimaldir.


    özellikle lale festivali zamanında cumartesi ve pazar günleri emirgan korusuna gelmek isterseniz sahil yolu işkence olacaktır. kesinlikle ve kesinlikle üst yoldan yani...
levent, 4 levent, maslak, itü, istinye park istikametini kullanarak emirgan korusuna geliniz.
toplu taşıma yada kendi aracınızla hiç farketmez. festivalde beşiktaşdan iett otobüsüne binip emirgana gelmek isteyen bir kişi 6,5 saat lik bir yolculukla ancak varabildiğini bizzat bana anlattığında hiçde şaşırmadığımı belirtmek istiyorum.

toplu taşıma ile emirgan korusuna ulaşım.

üst yoldan, çile çekmeden 2 adet iett otobüsü ile emirgana ulaşabilirsiniz. (şiddetle tavsiye ediyorum)

29Ş  -  kalkış yeri mecidiyeköy dür(sefer saatlerine bakmak için tıkla)  -  istinye bayırı veya tokma burnu durağında ininiz.
40B -  kalkış yeri beşiktaştır (sefer saatlerine bakmak için tıkla)   -  istinye bayırı veya tokma burnu durağında ininiz.

beşiktaş - tarabya minübülerini kullanarakta ulaşabilirsiniz. (istinye bayırı veya tokma burnu durağında ininiz.)

sahilden ise beşiktaşdan veya taksimden sarıyer otobüslerinin çoğu emirgan korusundan geçmektedir. şöfere sorunuz.  (kesinlikle tavsiye etmiyorum)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder